Ботев“ (Пловдив) пропусна да разгроми Берое“ в дербито на Тракия

...
 Ботев“ (Пловдив) пропусна да разгроми Берое“ в дербито на Тракия
Коментари Харесай

Вместо с разгром, „Ботев“ се задоволи с хикс в дербито на Тракия

 „ Ботев “ (Пловдив) пропусна да разгроми „ Берое “ в дербито на Тракия и се задоволи с тъждество – 1:1. Лъчезар Балтанов откри резултата в мача от 18-ия кръг на Първа професионална лига. Халфът бе прецизен за „ канарчетата “ в 35-ата минута след груба неточност на Душан Перниш, избил неприятно удар на Тодор Неделев от фаул. Минути по-рано Мартин Райнов, капитанът на „ Берое “, пропусна дузпа, парирана от Иван Чворович.

След почивката Перниш се реваншира със серия от решителни спасявания. Вратарят парира удари от чиста позиция на Виана, Дунгала и Лазар Марин. Пропуските пък костваха триумфа на домакините, откакто Мартин Камбуров изравни в 83-ата минута след удар с глава.

Това бе негово 195-то попадение в елита. В самия завършек на мача гол на „ Ботев “ бе анулиран за нарушаване против словашкия вратар. За „Ботев“ това е 12 мач без проваляне, само че все пак отборът на Николай Киров остана зад „Берое“ в класирането. „Заралии“ са 4-ти с 31 точки, а „жълто-черните“ резервират 5-та позиция с 28.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР